Maria/Tone/Giske

-

Klassisk Ballett, Jazz, Funk og Ragga

Maria har har sin pedagogutdannelse; MA i Dansepedagogikk fra Middelsex University i London, Licentiate -ISTD i Cecchetti Classical Ballet og DDE -ISTD Modern Theatre Dance, fra KSdance, i Warrington, England. Hun er sertifisert eksamenspedagog i Cecchetti metoden under ISTD og er grunnlegger av Cecchetti Norge. Maria holder seg oppdatert via årlige sommerskoler i Cecchetti ballett i England og har fått utdelt to videreutdanningsstipender (2012+2016) til videre fordypelse innen metoden av the Cecchetti Society i England. Hun har tatt NIH Fitness instruktør utdannelse fra Norges Idrettshøgskole og også studert ved Bårdar Akademiet i Oslo. Maria har undervist dans til barn og voksne siden 2000 ved diverse danseskoler, blant annet; Stage Door Dance Centre, KSdance, Bajazz, Dansesonen og Oslo Musikk og Kulturskole. Hun har vært her hos oss på Vinderen Dansestudio siden 2006. Hun var med å startet Avdeling Bygdøy i 2008 og hadde hovedansvaret der frem til 2011. Maria startet BaViDa i 2012 (da; Ballettkompaniet) som er ekstra klassisk trening for dedikerte elever, hun koreograferer fast for Kompaniet, og jobber på kontoret på Vinderen.

Ninni er utdannet dansepedagog ved Universitetet i Stavanger (2008). Etter endt utdannelse har hun blant annet jobbet som faglærer i dans ved universitetet i Stavanger (idrett grunnfag) og undervist små og store ved Steps dansestudio, Jump dansestudio og Sunde skole. Ninni har vært med i diverse oppsetninger for blant annet Redken, Viking fk og Kulturhovedstaden 08. Hun har koreografert for blant annet Rogafest 09. I mange år har Ninni deltatt i dansekurs i St. Cyprien, Frankrike, med hoved vekt innen Jazz art, Matt Mattox stil. Ninni vil nå undervise på Vinderen og har hovedansvaret for avdelingen på Majorstuen.

Tone Karoline er utdannet ved danselinjen på Bårdar Akademiet hvor hun ?var ferdig sommeren 2008. Som utøvende danser har hun bl.a hatt ?hovedroller ved Operaen i Kristiansund, danset i Oslo Rådhus ved flere ?anledninger, deltatt under CODA festivalen, samt danset i en rekke ?operaer og operett ved OIK og i Sandefjord. Tone Karoline er en allsidig pedagog og i tillegg til undervisning på Vinderen Dansestudio og Avdeling Bygdøy har hun også klasser på Asker Dans og Ballettskole, ved MBDS og Tustna- og ?Smøla kulturskoler. Hun holder nå på med å sertifisere seg som eksamenspedagog i Cecchetti metoden.

VINTER OG VÅR 2024

  • Ledige plasser
  • Få ledige plasser
  • Fullt - meld deg på venteliste