Elvelangs 26.september 2019

Velkommen til Elvelangs  20 års jubileum Torsdag  26.september kl 20-23

Elvelangs i fakkellys ble første gang arrangert under Oslos feiring av tusenårsjubileet i 2000 under navnet ”Akerselva - byens lengste tigerrisp”.

Torsdag kveld nærmest høstjevndøgn erstattes den elektriske belysningen langs Akerselva med 4000 fakler.Det er ventet over 40-tusen mennesker som er ute å vandrer denne kvelden så det er et flott publikum.
Publikum inviteres til en stemningsfull vandring langs elva der man opplever forskjellige kulturinnslag underveis i form av lys, dans og toner, både fra profesjonelle og amatører.

Vi på Vinderen Dansestudio skal være med å feire 20 år med elvelangs i Oslo. Dette er en magisk kveld som jeg håper du vil bli med på?
Vi skal danse langs elven nær Broen som er i Waldemar Thranes Gt og Sannergata.. Oppmøte kl 19.45   Det ligger en Rema 1000 butikk og en liten parkeringsplass rett på oversiden . Der samler vi opp gjengen.  Eller du går bare ned skråningen og litt opp eleven til du ser broen. Vi har plass på nordsiden av broen. Vi skal holde på til kl 23. men  danser i ulike puljer hele kvelden . Vi lager team på ca 10-15 minutter intervaller.

Alle må skaffe selv noe som kan lyse på kroppen , typ julepynt remser , batteridrevet ledninger med små lyspærer osv. Se hva dere har hjemme/ låne av noen og husk nye batterier. Sjekk Nille, Claes Ohlson ,Ikea( har mange ) ,  Biltema osv.
Jeg håper virkelig du kan stille opp sammen med oss? Vi skal trykke opp t-skjorter så vi trenger å vite hvem som kommer.

Håper Foreldre og andre kommer og blir med og går denne fine kvelden langs Akerselva .