Pedagoger

Giske Espeland

Underviser i jazz, barnedans, body work og jazzballett for voksne

Giske er utdannet ved Norges Gymnastikk og Turnforbund og ved Den Norske Balletthøyskole. Hun er grunnlegger, eier og daglig leder av Vinderen Dansestudio, som har blitt hennes liv. Vinderen Dansestudio ble etablert i 1986 og Giske har siden den gang engasjert seg i undervisning for små og store barn. I 16 år har hun hatt koreografi og regi ansvar for den årlige elevforestillingen, hvor overskuddet alltid går til Kreftforeningen. Hun har koreografert og danset i cabaret gruppen «Gledespikene» som turnerte 6 år i inn og utland. I 1998 startet hun Kompaniet, og dette har blitt en suksess for dansestudio.

Maria Bratteli

Underviser i klassisk ballett, barnedans, jazz og moderne

Maria har sin pedagogutdannelse; MA i Dansepedagogikk fra Middelsex University i London, Licentiate -ISTD i Cecchetti Classical Ballet og DDE -ISTD Modern Theatre Dance, fra KSdance, i Warrington, England. Hun er sertifisert eksamenspedagog i Cecchetti metoden under ISTD og underviser barn, unge og de som ønsker å ta lærer utdannelse innen metoden. Hun er grunnlegger av Cecchetti Norge. Maria holder seg oppdatert via årlige sommerskoler i Cecchetti ballett i England og har fått utdelt to videreutdanningsstipender (2012+2016) til videre fordypelse innen metoden av the Cecchetti Society i England. Hun har tatt NIH Fitness instruktør utdannelse fra Norges Idrettshøgskole og også studert ved Bårdar Akademiet i Oslo. Maria har undervist dans til barn og voksne siden 2000 ved diverse danseskoler, blant annet; Stage Door Dance Centre, KSdance, Bajazz, Dansesonen og Oslo Musikk og Kulturskole. Hun har vært her hos oss på Vinderen Dansestudio siden 2006. Hun var med å startet Avdeling Bygdøy i 2008 og hadde hovedansvaret der frem til 2011. Maria startet BaViDa i 2012 (Vinderen Dansestudio sitt Ballettkompani) som er ekstra klassisk trening for dedikerte elever, hun koreograferer fast for Kompaniet, og jobber på kontoret på Vinderen.

Stine Lyngås

Underviser i Commercial, Ragga Fusion og High Heels

Stine Lyngås har bachelor i dans og pedagogikk fra Den Norske Balletthøyskole i Oslo hvor hun gikk ut våren 2006. Stine har konkurrert i cheerdance og cheer hip hop med Intros cheer crew i 10 år, og har blitt Norgesmestere flere ganger, sølv i EM og bronse i VM. Hun har danset på flere store show som spellemannsprisen, åpning av Telenor arena ,VG-lista topp 20 rådhusplassen + turné og danset fast for NRK i 2 år. I 2013 deltok hun i Hip hop international i Las Vegas med Intros. Stine har undervist på danseskoler i Kongsberg, Bærum, Oslo og Stavanger. Nå danser Stine i Glow dance company og underviser på Studio 3 i Kongsberg og på Vinderen.

Emilie Hetleøen

Underviser i barnedans, jazz, ballett, hiphop, ragga fusion, musikal, high heels, barnedans og funk.

Emilie er fra Bergen og gikk danselinjen på videregående. Hun har utdannelsen sin fra Norges Dansehøyskole (2014), med fordypning i jazzdans. Hun har gjort gjort koreografier av blant annet Kristine Melby, David Byer og Scott Ewen. Emilie startet som pedagog på Vinderen Dansestudio høsten 2015, på Avdelig Bygdøy og fra høsten 2016 har hun også undervist på Majorstuen og Vinderen. Emilie underviser i barnedans, barnejazz, funk, jazz og ragga, og har koreografert for Kompaniet. Emilie har nå hoved ansvaret for Avdeling Majorstuen, i tillegg til å være ansvarlig for årets Kompaniproduksjon. Hun hadde tidligere også ansvaret for Avdeling Bygdøy.

Tone Karoline Stolsmo

Underviser i klassisk ballett, jazz og funk

Tone Karoline har sin pedagogutdannelse Associate, ISTD i Cecchetti Classical Ballet og er utdannet ved danselinjen på Bårdar Akademiet hvor hun ?var ferdig sommeren 2008. Som utøvende danser har hun bl.a hatt ?hovedroller ved Operaen i Kristiansund, danset i Oslo Rådhus ved flere ?anledninger, deltatt under CODA festivalen, samt danset i en rekke ?operaer og operett ved OIK og i Sandefjord. Tone Karoline er en allsidig pedagog og i tillegg til undervisning på Vinderen Dansestudio og Avdeling Bygdøy har hun også klasser på Asker Dans og Ballettskole, ved MBDS og Tustna- og ?Smøla kulturskoler. Hun holder nå på med å sertifisere seg som eksamenspedagog i Cecchetti metoden.

Ninni Handal

Underviser i barnedans, jazz, ragga fusion og funk.

Ninni er utdannet dansepedagog ved Universitetet i Stavanger (2008). Etter endt utdannelse har hun blant annet jobbet som faglærer i dans ved universitetet i Stavanger (idrett grunnfag) og undervist små og store ved Steps dansestudio, Jump dansestudio og Sunde skole. Ninni har vært med i diverse oppsetninger for blant annet Redken, Viking fk og Kulturhovedstaden 08. Hun har koreografert for blant annet Rogafest 09. I mange år har Ninni deltatt i dansekurs i St. Cyprien, Frankrike, med hoved vekt innen Jazz art, Matt Mattox stil. 

Benedicte Victoria Lütken

Underviser i jazz og moderne

Startet sin utdanning på ballettlinjen på fagerborg skole. Ble nå nylig uteksaminert fra Balettakademien i Stockholm med hovedfag i jazz, ballett og moderne. Har jobbet med/gjort koreografier av bl.a Subjazz (Karl og Knut), Johan Inger, Val Suarez, Nina Lill Svendsen m.m
Begynte å undervise på Vinderen Dansestudio September 2011 med barn helt ned i 4-års alderen. Jobber både som danser, pedagog og vikar for barn og unge i alle aldre.

Christina Sole

Underviser i funk, ragga fusion og jazz

Utdannet danser fra Bårdar Akademiet 1995-1998. Jobbet som dansepedagog ved Bårdar Akademiet, Bårdar Danseskole og danselinjen til Treider videregående skole.
Christina underviser her på Vinderen Dansestudio i Funk, Mini Ragga og Ragga Fushion. Når hun ikke underviser i dans jobber hun som Massasjeterapeut hos Vinderen Hud og fotterapi.

Elise Bakke

Elise har Bachelor i dans fra Norges Dansehøyskole med jazz som hovedfag. Elise er veldig dyktig med de små barna og gir de trygget og danseglede. Hun henter barna på skolene i nærmiljøet og tar godt vare på dem. Hun er også en utøvende kunstner i dans og var sist med i Les Miserables. 

Kristine D. Øya

Irlin Finsådal

Irlin er en allsidig Hip Hop danser som startet sin profesjonelle dansekarriere i en alder av 16år. Som koreograf har hun jobbet på store sceneproduksjoner som Spelemann på Taket, Jesus Christ Superstar, Tommy Steines «Latterlig livredd» turnè, fire juleshowsesonger på Rica/Quality Hotell i Østfold og skandinavias største MJ-tribute «The Thrill of Michael Jackson». Irlin har også jobbet i musikkvideoer for flere etablerte artister og vært bakrunnsdanser på tv-programmer for ulike produksjoner. Som scenisk danser har hun blitt invitert til å opptre i både inn og utland. Hun var i 2012 gjestedommer på NRKs underholdningsprogram «Popstokk» og gikk som 16åring til semifinale i Norske Talenter som selvlært solistdanser. I tillegg har hun spilt inn (motion capture) danseanimasjoner for store og internasjonale PC-spill og deler aktivt dansesnutter til nærmere 50.000 følgere på sosiale medier.

Som urban danser har hun ingen offisiell danseutdannelse, men har etter 10år bygget opp et bredt dansevokabular og erfaring gjennom produksjoner og innad i dansemiljøet. Hun har reist mye til både USA og rundt i Europa for å slukke sin tørst etter utvikling og har holdt egne workshop og klasser innen ulike Hip Hop stiler på dansestudioer over hele landet. Deriblant faglige workshops i urbane dansestiler for både dansepedagoger og dansekompanier. Irlin underviser fast i på en rekke studioer i Oslo samt er danser og kompanileder for det profesjonelle hip hop-kompaniet Radix. Hun blogger også aktivt om dans i ulike former og tar egen fordypning i urban dansehistorie. Hun elsker å dele sin lidenskap med elever i alle aldere og setter stor vekt på at en danser har med både teori og hjerte inn i hver bevegelse.

Lisa Marie Lunden

Lisa Marie er ny hos oss høsten 2018

Lisa Marie er utdannet danser og dansepedagog med bachelor fra Norges Dansehøgskole 2015. Med stort hjerte for hip hop har hun gått fra å være selvlært til å bli en profilert danser innen streetdance miljøet. Hun har siden 2016 vært medlem av Radix Dance Crew, et urbant hiphop kompani i Oslo, hvorav hun har medvirket i flere show og forestillinger. Se www.radixcrew.com
 
Lisa har tidligere vært med i anerkjente kompanier som "Soulstars" ved Oslo Streetdance Studio og DaYo (Dancing Youth) med Cre-8 og har gjort forestillinger, musikkvideoer og show for kjente innenlandske og utenlandske artister. Bl.a "Urban X" forestilling på Operaen i Oslo, danser for Erik og Kriss (NO), The Voice TV, Rick Ross og Saigon (US), Bobby Valentino (US) og Jay Sean (UK).
 
Videre har hun medvirket og turnert med showet "Latterlig Livredd" med Tommy Steine. Hun dro i 2015 til Grønland (GRL) og danset i hip hop forestillingen «IDentiD» med anerkjente Tony Stone (LA) som koreograf.
 
Siden 2014 har hun undervist hip hop, moderne, jazz og klassisk ved profilerte danseskoler som Terpsi Dansestudio, Follo Folkehøgskole, Bølgen Dansestudio, Allegro Ballettstudio, Spinn Dansestudio og på videregående skole.
 
Nyeste, store oppsetning var sommer 2018. Da var hun med Radix, i Macau (CHN) og representerte Norge blant mange andre nasjoner, på "International Youth Dance Festival".
 
Følg Lisa Marie på INSTAGRAM

Amelia Smuts

Anja

Ingrid

Bartholomé Girard

Bartholomé Girard er fransk danser og koreograf. Han har jobbet for Vinderen Dansestudio siden 2014. Han  har produsert flere fantastiske show for oss og laget i 2017 en fantastisk musikkvideo for oss.  Han gjester oss minst en gang i året. Han reiser mye rundt i verden og 

Her kan du følge Barth

og her ser du Musikkvideoen vår på you tube

Karin U-S Berg

Underviser i Yoga

Hun har bakgrunn som dansepedagog på Vinderen Dansestudio, men jobber nå som yogalærer på heltid ulike steder i Oslo. Hun har utdannelse fra Norges Balletthøyskole, Norges Idrettshøyskole og to fulle yogalærerutdannelser, Ashtangayoga og Viryayoga. Begge yogaformene går inn under dynamisk yoga og på Vinderen jobber hun med Viryayoga som blir tilrettelagt for de ulike gruppene og elevene. Yogaklassene er delt inn i rolig dynamisk yoga og dynamisk yoga. Hun underviser en av de få klassene med senioryoga i Oslo hvor yogaøvelsene er spesielt tilrettelagt med blandt annet bruk av vegg og barre for bedre balanse. Karin bruker mye av sin erfaring som dansepedagog i undervisningen av yoga. Alle elever blir sett og får tilpasset undervisning. Hun har som mål at alle skal føle mestring, uansett hvilke forutsetninger de har.

Jane Hveding

Kreativ dans for godt voksne 60 år+

Jane Hveding er både danser , koreograf og pedagog. Hun har bl.a koreografert for Kompaniet på Vinderen Dansestudio men har mange store betydningsfulle forestillinger bak seg.

Jane Hveding er en norsk danser, koreograf og bildekunstner.

Hun er utdannet i pedagogikk ved Universitetet i Oslo og dans/drama ved London College of Dance and Drama. Hun har koreografert for flere teatre og etablert sitt eget Jane Hveding Danseproduksjon på Frysja, et firma som har utviklet rundt hundre verk. Hun har vært lærer ved Den Norske Operas ballettskole, Norges idrettshøyskole, Kunsthøgskolen i Oslo og Fagerborg vgs.

 Hennes malervirke innbefatter utdanning ved Nydalen kunstskole (2006–08) og separatutstilling (2008).

Tracey Moss

Klassisk Ballett, Stepp

Tracey Moss, Deputy Principal Junior School
FISTD (Tap Branch), LISTD (Cecchetti Ballet) Holder of the Enrico Cecchetti Diploma IDB (Spanish Dance Society, Lecturer of Level 6 Diploma, over 26 years with KS Dance.

 

Tracey Moss, daglig leder for kveldskolen til KSD

Tracey Moss jobber til daglig på KS Dance i Warrington, England. Hun har Fellowship status (FISTD) i Cecchetti Classical Ballet og i stepp. Hun har the Enrico Cecchetti Diploma (høyeste danseeksamen) og IDB (lærer eksamen innen Spanish Dance Society. Hun underviser dans og teori klasser for Level 6 Diploma (Bachelor nivå). Tracey har over 28 års erfaring med undervisning av dans for barn og studenter.