Pedagoger

Giske Espeland

Underviser i jazz, barnedans, body work og jazzballett for voksne

Giske er utdannet ved Norges Gymnastikk og Turnforbund og ved Den Norske Balletthøyskole. Hun er grunnlegger, eier og daglig leder av Vinderen Dansestudio, som har blitt hennes liv. Vinderen Dansestudio ble etablert i 1986 og Giske har siden den gang engasjert seg i undervisning for små og store barn. I 16 år har hun hatt koreografi og regi ansvar for den årlige elevforestillingen, hvor overskuddet alltid går til Kreftforeningen. Hun har koreografert og danset i cabaret gruppen «Gledespikene» som turnerte 6 år i inn og utland. I 1998 startet hun Kompaniet, og dette har blitt en suksess for dansestudio.

Maria Bratteli

Underviser i klassisk ballett, barnedans, jazz og contemporary

Maria har sin pedagogutdannelse; MA i Dansepedagogikk fra Middelsex University i London, Licentiate -ISTD i Cecchetti Classical Ballet og DDE -ISTD Modern Theatre Dance, fra KSdance, i Warrington, England. Hun er sertifisert eksamenspedagog i Cecchetti metoden under ISTD og underviser barn, unge og de som ønsker å ta lærer utdannelse innen metoden. Hun er grunnlegger av Cecchetti Norge. Maria holder seg oppdatert via årlige sommerskoler i Cecchetti ballett i England og har fått utdelt to videreutdanningsstipender (2012+2016) til videre fordypelse innen metoden av the Cecchetti Society i England. Hun har tatt NIH Fitness instruktør utdannelse fra Norges Idrettshøgskole og også studert ved Bårdar Akademiet i Oslo. Maria har undervist dans til barn og voksne siden 2000 ved diverse danseskoler, blant annet; Stage Door Dance Centre, KSdance, Bajazz, Dansesonen og Oslo Musikk og Kulturskole. Hun har vært her hos oss på Vinderen Dansestudio siden 2006. Hun var med å startet Avdeling Bygdøy i 2008 og hadde hovedansvaret der frem til 2011. Maria startet BaViDa i 2012 (Vinderen Dansestudio sitt Ballettkompani) som er ekstra klassisk trening for dedikerte elever, hun koreograferer fast for Kompaniet, og jobber på kontoret på Vinderen.

Ninni Handal

Underviser i ragga fusion og funk.

Ninni er utdannet dansepedagog ved Universitetet i Stavanger (2008). Etter endt utdannelse har hun blant annet jobbet som faglærer i dans ved universitetet i Stavanger (idrett grunnfag) og undervist små og store ved Steps dansestudio, Jump dansestudio og Sunde skole. Ninni har vært med i diverse oppsetninger for blant annet Redken, Viking fk og Kulturhovedstaden 08. Hun har koreografert for blant annet Rogafest 09. I mange år har Ninni deltatt i dansekurs i St. Cyprien, Frankrike, med hoved vekt innen Jazz art, Matt Mattox stil. 

Tone Karoline Stolsmo

Underviser i klassisk ballett

Tone Karoline har sin pedagogutdannelse Associate, ISTD i Cecchetti Classical Ballet og er utdannet ved danselinjen på Bårdar Akademiet hvor hun ?var ferdig sommeren 2008. Som utøvende danser har hun bl.a hatt ?hovedroller ved Operaen i Kristiansund, danset i Oslo Rådhus ved flere ?anledninger, deltatt under CODA festivalen, samt danset i en rekke ?operaer og operett ved OIK og i Sandefjord. Tone Karoline er en allsidig pedagog og i tillegg til undervisning på Vinderen Dansestudio og Avdeling Bygdøy har hun også klasser på Asker Dans og Ballettskole, ved MBDS og Tustna- og ?Smøla kulturskoler. Hun holder nå på med å sertifisere seg som eksamenspedagog i Cecchetti metoden.

Karin U-S Berg

Underviser i Yoga

Hun har bakgrunn som dansepedagog på Vinderen Dansestudio, men jobber nå som yogalærer på heltid ulike steder i Oslo. Hun har utdannelse fra Norges Balletthøyskole, Norges Idrettshøyskole og to fulle yogalærerutdannelser, Ashtangayoga og Viryayoga. Begge yogaformene går inn under dynamisk yoga og på Vinderen jobber hun med Viryayoga som blir tilrettelagt for de ulike gruppene og elevene. Yogaklassene er delt inn i rolig dynamisk yoga og dynamisk yoga. Hun underviser en av de få klassene med senioryoga i Oslo hvor yogaøvelsene er spesielt tilrettelagt med blandt annet bruk av vegg og barre for bedre balanse. Karin bruker mye av sin erfaring som dansepedagog i undervisningen av yoga. Alle elever blir sett og får tilpasset undervisning. Hun har som mål at alle skal føle mestring, uansett hvilke forutsetninger de har.

Stine Lyngås

Underviser i ragga fusion, cheer dance og hip hop

Stine Lyngås har bachelor i dans og pedagogikk fra Den Norske Balletthøyskole i Oslo hvor hun gikk ut våren 2006. Stine har konkurrert i cheerdance og cheer hip hop med Intros cheer crew i 10 år, og har blitt Norgesmestere flere ganger, sølv i EM og bronse i VM. Hun har danset på flere store show som spellemannsprisen, åpning av Telenor arena ,VG-lista topp 20 rådhusplassen + turné og danset fast for NRK i 2 år. I 2013 deltok hun i Hip hop international i Las Vegas med Intros. Stine har undervist på danseskoler i Kongsberg, Bærum, Oslo og Stavanger. Nå danser Stine i Glow dance company og underviser på Studio 3 i Kongsberg og på Vinderen.

Amelia Smuts

Underviser i high heels, funk, girlystyle og jazz.

Amelia er en allsidig danser som har trent i stiler fra ballett og jazz, til hip hop og commercial. Hun har trent i både London, Ukraina og LA, og var en del av Richfams produksjon "The Show" i 2020. Amelia jobber som koreograf og utøvende danser, og har opptrådt både nasjonalt og internasjonalt, blant annet ved en oppsetning i Macau, Kina. I tillegg til Vinderen Dansestudio underviser hun ved The Studio, og er en del av det profesjonelle hip hop kompaniet Radix Crew.

Sammen med Cornelia er hun ansvarlig for Kompaniet på Vinderen.

Anna Lund Knudsen

Cornelia Melby

Underviser i jazz, funk, barnedans, foreldre&barn og girlystyle

Cornelia har danset og drevet med dans i Kristiansand siden hun var barn. Har hovedsakelig danset jazz, klassisk ballet og moderne, og tatt balletteksamener i regi av Royal Academy of Dance. Hun var også med i danseskolens kompani som var med på ulike workshops og danset på eventer. Hun har hovedsakelig danset på Spinn dansestudio, hvor hun senere ble assistent og så underviste fast fra 2017. Hun har også vært instruktør på «Barneidretten». Cornelia har erfaring med undervisning for elever i alle aldre i stilene jazz, funk, hip hop, musikal og barnedans. I tillegg har hun satt opp forestillingen «Jentekveld» i Kilden teater- og konserthus med egne elever, og hun hadde regi og koreografi på denne oppsetningen.
Cornelia har danset i ulike oppsetninger og spilt blant annet Nøtteknekkeren, engel og slavinne i Like til Betlehem, danset for tidligere MGP jr vinner Mathea-Mari, danset på Palmesus, samt ulike oppsetninger i Dyreparken.

Cornelia er opptatt av at alle skal ha det GØY og kjenne på danseglede. Ved siden av jobben her på Vinderen går hun går lærerstudiet ved Univeristetet i Oslo. Sammen med Amelia er hun ansvarlig for Kompaniet på Vinderen.

Gjertrud Moen

Underviser i hiphop, girly style og funk

Gjertrud er nyutdannet ved Høyskolen Kristiania (tidligere Norges Dansehøyskole), og har dermed en bachelor i jazzdans med pedagogikk. Hun kommer fra en liten bygd i Trøndelag, hvor hun danset på kulturskolen der fra hun var fire år gammel. Senere flyttet hun til Ålesund for å gå danselinjen på videregående, i tillegg til at hun danset hos Ålesund ballettskole på kveldstid. I løpet av årene har hun vært gjennom flere ulike dansestiler som jazz med flere ulike underkategorier, hiphop, ballett og moderne. Hun er opptatt av at elevene skal oppleve mestring, samt kjenne på danseglede.  

Sander Nyseth

Underviser i hiphop/break for gutter

Sander har drevet med dans siden barneskolen – Da var det Michael Jackson på SFO som gjaldt før han begynte på Steps dansestudio i Stavanger. Han har brukt mye tid på reising og treningsleirer og har blitt trent av alt fra de beste danserene i Norge til pionerene av hip-hop og breaking i utlandet. Sander har også brukt en del tid i landslaget i forbindelse med VM, EM og Ungdoms-OL uttaket og har fått ekspert trening her. Han startet først med undervisning for Nord Jæren sportsdanseklubb da han var 15 år. I tillegg til å jobbe som danseinstruktør på Vinderen er han både danseinstruktør og styremedlem for Oslo urbane idrettsforening. 

Hanna Mathea

Underviser i funk og jazz

Hanne Mathea Friis er vokst opp på Jøa like ved Namsos, og begynte å danse for fullt på Olav Duun videregående skole. Hun fikk veldig fort en sterk lidenskap for dans, og elsker å fokusere spesielt på uttrykk og performance. Hun fortsatte sin dansereise på Bårdar Akademiet like etter videregående, hvor hun gikk 2 år på dans og 1 år på Kommersiell Scenekunst. Hanne danser selv mest hiphop og commercial, men er en allsidig danser med god kompetanse innenfor flere av dansesjangrene. Hun har danset alt fra steppdans, ballett og jazz til moderne/contemporary og de kommersielle stilene. Hanne jobber for øyeblikket som utøvende danser, koreograf og danselærer, og gleder seg stort til å bli en del av lærerteamet på Vinderen dansestudio fra høsten 2023. 

Hanne har danset på blant annet Stjernekamp og P3 Gull, og fikk fort sansen for å danse på TV. Hanne kommer dermed til å ha et stort fokus på uttrykk, formidling og performance i hennes klasser.