Pedagoger

Giske Espeland

Underviser i jazz, barnedans, body work og jazzballett for voksne

Giske er utdannet ved Norges Gymnastikk og Turnforbund og ved Den Norske Balletthøyskole. Hun er grunnlegger, eier og daglig leder av Vinderen Dansestudio, som har blitt hennes liv. Vinderen Dansestudio ble etablert i 1986 og Giske har siden den gang engasjert seg i undervisning for små og store barn. I 16 år har hun hatt koreografi og regi ansvar for den årlige elevforestillingen, hvor overskuddet alltid går til Kreftforeningen. Hun har koreografert og danset i cabaret gruppen «Gledespikene» som turnerte 6 år i inn og utland. I 1998 startet hun Kompaniet, og dette har blitt en suksess for dansestudio.

Maria Bratteli

Underviser i klassisk ballett, barnedans, jazz og moderne

Maria har sin pedagogutdannelse; MA i Dansepedagogikk fra Middelsex University i London, Licentiate -ISTD i Cecchetti Classical Ballet og DDE -ISTD Modern Theatre Dance, fra KSdance, i Warrington, England. Hun er sertifisert eksamenspedagog i Cecchetti metoden under ISTD og underviser barn, unge og de som ønsker å ta lærer utdannelse innen metoden. Hun er grunnlegger av Cecchetti Norge. Maria holder seg oppdatert via årlige sommerskoler i Cecchetti ballett i England og har fått utdelt to videreutdanningsstipender (2012+2016) til videre fordypelse innen metoden av the Cecchetti Society i England. Hun har tatt NIH Fitness instruktør utdannelse fra Norges Idrettshøgskole og også studert ved Bårdar Akademiet i Oslo. Maria har undervist dans til barn og voksne siden 2000 ved diverse danseskoler, blant annet; Stage Door Dance Centre, KSdance, Bajazz, Dansesonen og Oslo Musikk og Kulturskole. Hun har vært her hos oss på Vinderen Dansestudio siden 2006. Hun var med å startet Avdeling Bygdøy i 2008 og hadde hovedansvaret der frem til 2011. Maria startet BaViDa i 2012 (Vinderen Dansestudio sitt Ballettkompani) som er ekstra klassisk trening for dedikerte elever, hun koreograferer fast for Kompaniet, og jobber på kontoret på Vinderen.

Tone Karoline Stolsmo

Underviser i klassisk ballett, jazz og funk

Tone Karoline har sin pedagogutdannelse Associate, ISTD i Cecchetti Classical Ballet og er utdannet ved danselinjen på Bårdar Akademiet hvor hun ?var ferdig sommeren 2008. Som utøvende danser har hun bl.a hatt ?hovedroller ved Operaen i Kristiansund, danset i Oslo Rådhus ved flere ?anledninger, deltatt under CODA festivalen, samt danset i en rekke ?operaer og operett ved OIK og i Sandefjord. Tone Karoline er en allsidig pedagog og i tillegg til undervisning på Vinderen Dansestudio og Avdeling Bygdøy har hun også klasser på Asker Dans og Ballettskole, ved MBDS og Tustna- og ?Smøla kulturskoler. Hun holder nå på med å sertifisere seg som eksamenspedagog i Cecchetti metoden.

Karin U-S Berg

Underviser i Yoga

Hun har bakgrunn som dansepedagog på Vinderen Dansestudio, men jobber nå som yogalærer på heltid ulike steder i Oslo. Hun har utdannelse fra Norges Balletthøyskole, Norges Idrettshøyskole og to fulle yogalærerutdannelser, Ashtangayoga og Viryayoga. Begge yogaformene går inn under dynamisk yoga og på Vinderen jobber hun med Viryayoga som blir tilrettelagt for de ulike gruppene og elevene. Yogaklassene er delt inn i rolig dynamisk yoga og dynamisk yoga. Hun underviser en av de få klassene med senioryoga i Oslo hvor yogaøvelsene er spesielt tilrettelagt med blandt annet bruk av vegg og barre for bedre balanse. Karin bruker mye av sin erfaring som dansepedagog i undervisningen av yoga. Alle elever blir sett og får tilpasset undervisning. Hun har som mål at alle skal føle mestring, uansett hvilke forutsetninger de har.

Stine Lyngås

Underviser i Ragga Fusion og Hip Hop

Stine Lyngås har bachelor i dans og pedagogikk fra Den Norske Balletthøyskole i Oslo hvor hun gikk ut våren 2006. Stine har konkurrert i cheerdance og cheer hip hop med Intros cheer crew i 10 år, og har blitt Norgesmestere flere ganger, sølv i EM og bronse i VM. Hun har danset på flere store show som spellemannsprisen, åpning av Telenor arena ,VG-lista topp 20 rådhusplassen + turné og danset fast for NRK i 2 år. I 2013 deltok hun i Hip hop international i Las Vegas med Intros. Stine har undervist på danseskoler i Kongsberg, Bærum, Oslo og Stavanger. Nå danser Stine i Glow dance company og underviser på Studio 3 i Kongsberg og på Vinderen.

Lisa Marie Lunden

Underviser i funk, hiphop, girlystyle, contemporary, jazz commercial og raggafusion.

Lisa Marie er utdannet danser og dansepedagog med bachelor fra Norges Dansehøgskole 2015. Med stort hjerte for hip hop har hun gått fra å være selvlært til å bli en profilert danser innen streetdance miljøet. Hun har siden 2016 vært medlem av Radix Dance Crew, et urbant hiphop kompani i Oslo, hvorav hun har medvirket i flere show og forestillinger. Se www.radixcrew.com

 
Lisa har tidligere vært med i anerkjente kompanier som "Soulstars" ved Oslo Streetdance Studio og DaYo (Dancing Youth) med Cre-8 og har gjort forestillinger, musikkvideoer og show for kjente innenlandske og utenlandske artister. Bl.a "Urban X" forestilling på Operaen i Oslo, danser for Erik og Kriss (NO), The Voice TV, Rick Ross og Saigon (US), Bobby Valentino (US) og Jay Sean (UK).
 
Videre har hun medvirket og turnert med showet "Latterlig Livredd" med Tommy Steine. Hun dro i 2015 til Grønland (GRL) og danset i hip hop forestillingen «IDentiD» med anerkjente Tony Stone (LA) som koreograf.
 
Siden 2014 har hun undervist hip hop, moderne, jazz og klassisk ved profilerte danseskoler som Terpsi Dansestudio, Follo Folkehøgskole, Bølgen Dansestudio, Allegro Ballettstudio, Spinn Dansestudio og på videregående skole.
 
Nyeste, store oppsetning var sommer 2018. Da var hun med Radix, i Macau (CHN) og representerte Norge blant mange andre nasjoner, på "International Youth Dance Festival".
 
Følg Lisa Marie på INSTAGRAM

Amelia Smuts

Underviser i funk, girlystyle og jazz.

Amelia er en allsidig danser som har trent i stiler fra ballett og jazz, til hip hop og commercial. Hun har trent i både London, Ukraina og LA, og var en del av Richfams produksjon "The Show" i 2020. Amelia jobber som koreograf og utøvende danser, og har opptrådt både nasjonalt og internasjonalt, blant annet ved en oppsetning i Macau, Kina. I tillegg til Vinderen Dansestudio underviser hun ved The Studio, og er en del av det profesjonelle hip hop kompaniet Radix Crew Hun underviser i stilene jazz, funk, barnefunk, girlystyle og barnejazz, og er en av de ansvarlige for Kompaniet.

Carine Espeland

Carine Espeland har praktisk talt vokst opp på Vinderen Dansestudio! Hun er eldste datter av Giske, og har danset aktivt fra 1-19 år gammel. Carine var mange år med i Kompaniet og har vært en dyktig assistent og hjelpelærer på ulike pariter og ved alle forestillinger gjennom ungdomstiden. Hun har tatt flere balletteksamener innenfor Cecchetti metoden, helt opp til Advanced nivå. Carine har gått på den landsdekkende ballettlinje på Edvard Munch videregående skole. Denne høsten har Carine har ingen faste timer på Vinderen. Men hun holder dansebursdager og stiller opp som vikar når det trengs.

Emma

Julia Alieva

Underviser i hiphop, girlystyle og jazz.

Julia er fra Hammerfest og begynte å studere dans allerede da hun fylte 16 år i Tromsø på Kongsbakken videregående skole. Hun er utdannet danser og dansepedagog med bachelor i jazz med pedagogikk ved Norges dansehøyskole, kalt for høyskolen kristiania dans i dag. Julia ble ferdig med utdanningen år 2020. Etter utdanningen begynte hun å jobbe på ulike danseskoler som for eksempel Holmlia sportsklubb, Kulturskolen i ås og hos oss. Julia er dansepedagog i ulike dansestilarter for å nevne noen er det jazz dans, barnedans, hiphop streetdance og dancehall. Julia er selvlært i hiphop og helt siden 2018 vært medlem i Radix Dance Crew, et urbant hiphop kompani. Julia har tidligere hatt utvekslingsår i dans i Stockholm (2020). Hvor hun ble plukket ut av dansepedagogene på Norges dansehøyskolen. Hun har vært danser og koreograf på midnattsrocken som er en festival i Finnmark. I tillegg har hun vært med i ulike musikkvideoer som danser. Hun har tatt danseklasser rundt om i Norge og Ukraina. I sine tidligere år har Julia vært med på talentutviklingsprogram i Finnsnes med dansere fra Russland. Hun og flere fra UKM ble plukket ut. Hun har også sittet som jury på Ungdoms kulturmønstring i Alta (2017) Julia er opprinnelig fra Russland og opprett på scenen i Arkhangelsk med dansegruppen fra Hammerfest kulturskole (2014). Hun har også vunnet Kulturstipendet fra Hammerfest kommune som 18 år gammel. 

Cornelia Melby

Underviser i jazz, funk, barnedans, foreldre&barn og girlystyle

Cornelia har danset og drevet med dans i Kristiansand siden hun var barn. Har hovedsakelig danset jazz, klassisk ballet og moderne, og tatt balletteksamener i regi av Royal Academy of Dance. Hun var også med i danseskolens kompani som var med på ulike workshops og danset på eventer. Hun har hovedsakelig danset på Spinn dansestudio, hvor hun senere ble assistent og så underviste fast fra 2017. Hun har også vært instruktør på «Barneidretten».
I tillegg har Cornelia satt opp forestillingen «Jentekveld» i Kilden teater- og konserthus med egne elever, og hun hadde regi og koreografi på denne oppsetningen.
Hun har danset i ulike oppsetninger og spilt blant annet Nøtteknekkeren, engel og slavinne i Like til Betlehem, danset for tidligere MGP jr vinner Mathea-Mari, danset på Palmesus, samt ulike oppsetninger i Dyreparken.
Cornelia har undervist elever i alle aldre i stilene jazz, jazz funk, hip hop, musikal og barnedans. Cornelia elsker dans, men ikke minst å undervise og brenner for barn og unge. Hun er opptatt av at alle skal ha det GØY og kjenne på danseglede og mestring.
Ved siden av jobben her på Vinderen går hun går lærerstudiet ved Univeristetet i Oslo.

Gjertrud Moen

Underviser i hiphop

Gjertrud er nyutdannet ved Høyskolen Kristiania (tidligere Norges Dansehøyskole), og har dermed en bachelor i jazzdans med pedagogikk. Hun kommer fra en liten bygd i Trøndelag, hvor hun danset på kulturskolen der fra hun var fire år gammel. Senere flyttet hun til Ålesund for å gå danselinjen på videregående, i tillegg til at hun danset hos Ålesund ballettskole på kveldstid. I løpet av årene har hun vært gjennom flere ulike dansestiler som jazz med flere ulike underkategorier, hiphop, ballett og moderne. Hun er opptatt av at elevene skal oppleve mestring, samt kjenne på danseglede.  

Sander Nyseth

Eline Ødegaard