KOMPANIET VDS & BaViDa

 

PÅMELDING TIL BaViDa OG KOMPANIET 2022/2023  SKJER I WÅR WEB-SHOP PÅMELING HER 

Her kan du kjøpe video og bilder fra Chateu Neuf 30.april 2022 

 

LES OM BAVIDA HER


Vinderen Dansestudio har sitt eget Kompani som består av dyktige dansere fra 7.klasse og oppover, samt Kompaniet junior for deg i 6.klasse. Kompaniet ble startet i 1998, opprinnelig et tilbud til de danseglade barna som ønsket noe mer enn den ukentlige treningen. Med årene har dette blitt kjempepopulært blant våre elever, som videre har ført til forskjellige oppdrag og en stor årlig forestilling.
For produksjonsåret som alltid er høsten og våren og dermed følger skoleåret,  har Kompaniet treningstider rundt én helg i måneden fra august til mai. Timeplan for dette legges ut fortløpende på hjemmesiden.

Har du lyst til å bli med i Kompaniet?
Print ut og fyll ut søknad og send den på mail til dans@vinderendansestudio.no eller lever direkte på kontoret. Når du signerer dansesøknaden og har meldt deg på ved å betale, forplikter du deg økonomisk til å bli med. Du kan trekke deg fra prosjekte men får ikke pengene tilbake. 

Som danser i Kompaniet må du
- gå i 7.klasse (6.klasse for Kompaniet Junior)
- danse minimum 3 klasser i uken på Vinderen Dansestudio (i tillegg til Kompaniet), hvor én klasse må være en teknikklasse (enten jazz eller klassisk ballett).
- delta på Kompanihelgene, trening i helegne er hoveddelen av det å være med i Kompaniet og innstudering av koreografier til forestilling på våren. 
Både for samhold, progresjon og produktivitet er det viktig at du bidrar og møter opp til satte treningstider, og tar igjen tapt tid. Vi ønsker at alle skal føle et eierskap til og være stolt av Kompaniet.
- signere danseavtale, bindende påmelding.

Kompanihelger
Gruppeinndelinger og treningstider blir lagt ut så fort vi har oversikt over dansere og koreografer for oppsetning inneværende år.

Betaling
Kompaniet er et ekstratilbud og er derfor i tillegg til vanlige klasser. Makspris og rabatter gjelder kun vanlige danseklasser og er ikke i kombinasjon med Kompaniet.

Søknad
Her finner du skjema for søknad om opptak til i Kompaniet / Kompaniet Junior 

Søknadskjema kan også hentes og leveres på kontoret på Vinderen. 

 Alle trenings helger ligger ute på hjemmesiden slik at du til en hver tid vet når det er trening.  Se under fanen  Kompanihelger eller Bavidahelger.