Sommerskole uke 26 og 33

image

Vi arrangerer to sommerskoler hver sommer for jenter fra første klasse og oppover. Vi ønsker at sommerskolen skal gi deg inspirasjon og danseglede i en uke som er kreativ og meningsfull. Vi er både inne og ute i løpet av dagene, blir godt kjent med hverandre og har det kjempegøy!

Sommerskolen i uke 26 og 33 FYLLES NÅ RASKT OPP !

ER DET BEHOV FOR SOMMERSKOLE I UKE 32?  VI VIL KARTLEGGE OM DET ER BEHOV FOR SOMMERSKOLE DENNE UKEN OG BER DEG MELDE DEG PÅ UTEN BETALING SLIK AT VI KAN SE BEHOVET.  HER KAN DU MELDE DEG PÅ 

GRUNNET KOVID -19 - VIL DET IKKE BLI FORESTILLING SOM NORMALT MED PUBLIKUM.  VI UTARBEIDER EN PLAN SOM VI KOMMER TILBAKE TIL. 

I disse ukene skal vi ha danseklasser i med klassisk ballet, hip hop/funk og jazz. Hver klasse starter med oppvarming og en teknikk del og deretter lærer vi ut en koreografi. Det blir forestilling på torsdagen kl 16.30, der alle er velkommen som publikum. Etterpå pynter vi oss  og feirer med premierepizza og disco dans. Fredag har vi en alternativ danseklasse og tar deretter t-banen til Sognsvann og koser oss med grill og bading. Du vil få smake på ulike danseformer (som du kanskje ikke danser til vanlig/har prøvet før) og får gleden av å jobbe med ulike pedagoger. Vi deler dere inn i to grupper etter alder. Noe av undervisningen blir gruppevis og noe sammen.
Vi er på sommerskolen fra 9-15 hver dag med undervisning og opplegg , men du kan komme kl 08.30 -15.30  (unntatt torsdag som er lenger).

Aldersgrense 1-10. klasse

her kan du lese mere og se noen filmsnutter 

Også elever som ikke danser hos oss kan delta på sommerskolen. Men må lage en profil i vårt system.

Har du spørsmål ta kontakt på e-post.

 Meld deg på via påmelding og timeplan for Sommerskole, bursdager og annet. 

Velkommen til en spennende uke hos oss med kvalitet og god oppfølging.