Sommerskole

sommerskole gjengen

Vi arrangerer morsom sommerskole i uke 26 og i uke 33. Dette passer for alle barn i alderen 1-10 klasse. I disse to ukene skal vi ha danseklasser i klassisk ballett, funk, jazz og ragga. I hver klasse har vi oppvarming, generelle øvelser og koreografi. Litt avhengig av alder og tema for sommerskole uken vil det variere litt på hvilke type dansestiler du blir kjent med. 

Mandag til onsdag blir intense dager med mange danseklasser hver dag - Oppmøte  tidsrommet 8.30-15.30. Danseklasser fra kl 09.00- 15.00.Vi bruker også tid på å bli kjent med hverandre gjennom dans, lek og andre øvelser som er gøy og sosialt. 

Vi setter opp en flott forestilling torsdag ettermiddag hvor alle foreldre inviteres til å komme å være publikum. Etterpå pynter vi oss, rydder studio og bestiller pizza som vi koser oss med. Det vil også bli servert snacks denne kvelden, vi er ferdig ca kl 19.00.

 Fredag, etter nok en danseklasse, reiser vi på tur til Sognsvann og bader griller og koser oss. (Barna trenger én enkelt billett til t-banen til dette.)

 Pris for sommerskolen koster 3000 kr, dette inkluderer pizza og kos på torsdag og  snacks på fredag.

NÅ OGSÅ MULIGHET FOR SOMMERSKOLE I UKE 32!

Her kan du melde deg på sommerskolene.   SOMMERSKOLEN FOR 2020er i gang nå