Barnedans

image

Vi kan tilby våre yngste dansere en morsom klasse med elementer fra klassisk ballett, jazz og danselek. Barnedansklassene går som regel i ett med musikk i 45 minutter. Klassen stimulerer dansegleden hos barnet og gjennom dans, lek og øvelser utvikler barnet kroppsbevissthet, musikalitet, rytmefølelse og ulike bevegelseskvaliteter. Hvert semester avsluttes alltid med en visning for foreldrene.

Det er fint om dere forbereder barna på at de skal være i dansesalen alene. Da publikum ofte skaper uro og ukonsentrerte barn. Vi krever ikke noe spesielt utstyr, men de aller fleste barna kommer i: rosa ballettdrakt, strømpebukse, rosa ballett tøfler(dette er klær man kan kjøpe på HM etc).

Informasjon vedrørende danseklassen

Vinderen Dansestudio ønsker at danseundervisningen skal være en positiv opplevelse barna. Vi ber derfor alle foresatte om å lese igjennom denne informasjonen.

Alder
Barnedans 3-4 år: Barnet må være fylt 3 år innen semesterstart for å kunne delta på kurset.

Barnedans 4-6 år: Barnet må være fylt 4 år innen semesterstart for å kunne delta på kurset.

Ingen foreldre inne i dansesalen
Det er fint om dere forbereder barna på at de skal være i dansesalen alene. Da publikum ofte skaper uro og ukonsentrerte barn.

Toalettbesøk
Husk alltid å følge barna på do FØR dansetimen starter. Dette er viktig for at danseundervisningen ikke skal gå bort til tissepauser, hvis ett barn må på do må som regel to til;)

Mat og drikke
Det er ikke tillatt med mat eller drikke inne på dansetimen.

Vel møtt!

 

Kleskoder

Vi ønsker at elevene har på seg treningstøy de kan bevege seg fritt i.
De kan gjerne være barbent, ha på ballettsko/ballettøfler eller myke turnsko.
Flott om dere setter opp håret og holder det vekk fra ansiktet.
De fleste møter opp i ballettdrakter og ballett skjørt, men dette er ikke et krav fra oss.