Kompaniet Rekrutt

 Produksjonsåret 2017/18 startet vi opp med KompanietJunior for alle som går i 6.klasse. Dette er et tilbud for de som ønsker å danse ekstra og delta på forestillingen til Kompaniet våren 2020. Som danser i KompanietJunior vil du ha samme treningshelger som Kompaniet. Danserne vil også være med på felles åpningsnummer og finalenummer, som vil ha innstudering sammen med Kompaniet.  

Danserne i KompanietJunior har egen treningstid i helgene, hvor det er teknikk og koreografi til forestillingen som innstuderes. For produksjonsåret 2020-2021 vil Junior ha fast treningstid én lørdag i måneden, samme helg som resten av Kompaniet. 

Kompanihelger
KompanietJunior har fast treningstid lørdager i kompanihelgene. Full treningsoversikt vil bli lagt ut så snart den er utarbeidet, under Kompaniet- kompanihelger.

Treningstider Alle treningstider finner du under fanen kompanihelger  se her 

Danseavtale
Danseavtalen for KompanietJunior må leses, signeres og leveres direkte på kontoret på Vinderen eller ved oppmøte til første Kompanihelg. 
Danseavtalen  finner du her (2019-20)

Betaling
Kompaniet er et ekstratilbud og er derfor i tillegg til vanlige klasser. Makspris og rabatter gjelder kun vanlige danseklasser og er ikke i kombinasjon med Kompaniet. 

Søknad
Søknad til KompanietJunior 2019-20 finner du her eller hent et eksemplar på kontoret. Fyll ut og send på mail til dans@vinderendansestudio.no eller lever på kontoret på Vinderen. Søknadsfrist 1.september 2020