Bruk av bilder

Når du er medlem hos oss ønsker vi at du har et bilde av deg selv i vår database.   Vi forholder oss også til reglene om GDPR for din sikkerhet. 

Vi ønsker et bilde av ditt barn i vår database. Dette fordi det er letter for oss å lære navn og se hvem du er ved en eventuell ulykke. Ditt personlige bilde vil ikke brukes til noe annet enn dette. 

Under ulike lock down, som f.eks Korona (eller annet i fremtiden), vil vi sende live sendinger hjem til foreldre. Dette vil skje i lukket gruppe til den aktuelle gruppen det gjelder. Plattformer som brukes til dette vil være zoom og You tube. Men bare de med link vil kunne se selve videoen. 

Gruppebilder  vi tar på forestillinger eller inne i dansestudio ønsker vi å kunne bruke på vår hjemmeside som en illustrasjon, eller på sosiale medier. Vi legger også ut fotografier fra de ulike forestillingene i våre album på hjemmesiden. Dersom du ikke ønsker dette kan du reserverer deg mot dette ved i din profil å huke av for dette. 

Hva hvis jeg ikke ønsker dette.  Vi vil da gjøre vårt beste for å passe på at ditt barn ikke blir eksponert for dette, bli tatt bilde av inne i dansesalen.  
Skulle du se et bilde på vår hjemmeside du ønsker fjernet - så gjør vi dette så snart vi får beskjed om det..

Det vil stå på våre oppropslister om hvilket valg dere har tatt slik at vi lett ser hvem som får lov eller ikke. 

Husk å gi ditt barn beskjed om hun får bli med på bilder eller ikke- Mange barn er veldig tydelige selv på dette og gir oss beskjed umiddelbart når vi tar bilder oppstilt fra danseklasser osv. De velger da å gå ut av kameravinkelen. Pedagogene vil spørre elevene før bilder blir tatt. 

Bilder av enkelt personer vil ikke bli brukt som reklame uten samtykke. 

DITT VALG AV BILDEBRUK STÅR I DIN PROFIL OG DU KAN NÅR SOM HELST GÅ INN OG ENDRE DETTE VALGET.

Send oss en mail om du lurer på noe rundt dette. Eller ta kontakt med oss eller Giske Espeland