KOMPANIET VDS

Finn oss på Facebook og instagram under @kompanietvds,
del og lik #kompanietvds 

Link til Kompaniets Facebookside

Vinderen Dansestudio har sitt eget Kompani som består av dyktige dansere fra 7.klasse og oppover, samt Kompaniet junior for deg i 6.klasse. Kompaniet ble startet i 1998, opprinnelig et tilbud til de danseglade barna som ønsket noe mer enn den ukentlige treningen. Med årene har dette blitt kjempepopulært blant våre elever, som videre har ført til forskjellige oppdrag og en stor årlig forestilling.
For produksjonsåret 2019-20 har Kompaniet treningstider rundt én helg i måneden fra september til mai. Timeplan for dette legges ut fortløpende nedenfor og info blir også sendt ut på mail.

Har du lyst til å bli med i Kompaniet?
Print ut og fyll ut søknad og send den på mail til dans@vinderendansestudio.no eller lever direkte på kontoret.
Som danser i Kompaniet må du
- gå i 7.klasse (6.klasse for Kompaniet Junior)
- danse minimum 3 klasser i uken på Vinderen Dansestudio (i tillegg til Kompaniet), hvor én klasse må være en teknikklasse (enten jazz eller klassisk ballett).
- delta på Kompanihelgene, trening i helegne er hoveddelen av det å være med i Kompaniet og innstudering av koreografier til forestilling på våren. 
Både for samhold, progresjon og produktivitet er det viktig at du bidrar og møter opp til satte treningstider, og tar igjen tapt tid. Vi ønsker at alle skal føle et eierskap til og være stolt av Kompaniet.
- signere danseavtale, bindende påmelding. Danseavtalen i PDF finnes her (2019-2020)

Kompanihelger
Gruppeinndelinger og treningstider blir lagt ut så fort vi har oversikt over dansere og koreografer for oppsetning 2019-2020.

Betaling
Kompaniet er et ekstratilbud og er derfor i tillegg til vanlige klasser. Makspris og rabatter gjelder kun vanlige danseklasser og er ikke i kombinasjon med Kompaniet.

Søknad
Her finner du skjema for søknad om opptak til i Kompaniet sesongen 2019-2020. Her finner du skjema for søknad om opptak til KompanietJunior 2019-2020. Søknadskjema kan også hentes og leveres på kontoret på Vinderen. Søknadsfrist 20.september 2019. 

KompanietJunior 
- startet opp høsten 2017, og vil forsette å være en del av Kompaniet i produksjonen 2019-2020.   

 

Treningshelger høsten 2019

13.-15.septemberKickoff & treningshelg

27-29.september
Dansetur til Bergen for elever fra 7.-9.klasse

18-20.oktober
Treningshelg

8.-10.november
Treingshelg & teater

22-24.november
Treningshelg

29.november-1.desember
Juleforestilling på Marienlyst skole

Treningshelger våren 2020 blir satt så fort vi vet hvor og når forestillingen til våren skal være.