KOMPANIET VDS & BaViDa

 

PÅMELDING KOMPANIET 2024/2025 SKJER I WÅR WEB-SHOP PÅMELDING HER KOMMER 

Vinderen Dansestudio har sitt eget Kompani som består av dyktige dansere fra 6.klasse og oppover. Kompaniet ble startet i 1998, opprinnelig et tilbud til de danseglade barna som ønsket noe mer enn den ukentlige treningen. Med årene har dette blitt kjempepopulært blant våre elever, som videre har ført til forskjellige oppdrag og en stor årlig forestilling.
For produksjonsåret som alltid er høsten og våren og dermed følger skoleåret,  har Kompaniet treningstider rundt én helg i måneden fra august til mai. Timeplan for dette legges ut fortløpende på hjemmesiden.

Har du lyst til å bli med i Kompaniet?
Fyll ut søknad via dette skjemaet. Når du signerer dansesøknaden og har meldt deg på ved å betale, forplikter du deg økonomisk til å bli med. Du kan trekke deg fra prosjekte men får ikke pengene tilbake. 

Som danser i Kompaniet må du
- gå i 6.klasse
- danse minimum 3 klasser i uken på Vinderen Dansestudio (i tillegg til Kompaniet), hvor én klasse må være en teknikklasse (enten jazz eller klassisk ballett).
- delta på Kompanihelgene, trening i helegne er hoveddelen av det å være med i Kompaniet og innstudering av koreografier til forestilling på våren. 
Både for samhold, progresjon og produktivitet er det viktig at du bidrar og møter opp til satte treningstider, og tar igjen tapt tid. Vi ønsker at alle skal føle et eierskap til og være stolt av Kompaniet.
- signere danseavtale, bindende påmelding.

Kompanihelger
Gruppeinndelinger og treningstider blir lagt ut så fort vi har oversikt over dansere og koreografer for oppsetning inneværende år.

Alle trenings helger ligger ute på hjemmesiden slik at du til en hver tid vet når det er trening.  Se under fanen KompanietVDS helger 

Betaling
Kompaniet er et ekstratilbud og er derfor i tillegg til vanlige klasser. Makspris og rabatter gjelder kun vanlige danseklasser og er ikke i kombinasjon med Kompaniet.

Søknad

Trykk her

Når du har levert søknaden blir du automatisk med i Kompaniet, men det er først når du har betalt for en sesong (høst / vår) at du binder deg økonomisk. Du er automatisk med videre og må melde deg ut om du ikke skal bli med.