KOMPANIET VDS

Finn oss på sosiale medier @kompanietvds,
del og lik #kompanietvds 

Link til Kompaniets Facebookside

Vinderen Dansestudio har sitt eget Kompani som består av dyktige dansere fra 7 trinn og oppover. Kompaniet ble startet i 1998, opprinnelig et tilbud til de danseglade barna som ønsket noe mer enn den ukentlige treningen. Med årene har dette blitt kjempepopulært blant våre elever, som videre har ført til forskjellige oppdrag og en stor årlig forestilling. Nytt av i år er treninger i ukedager, for å avlaste helgetreninger og få mer kontuinitet i arbeidet.
For produksjonsåret 2018-19 har Kompaniet faste treningstider tirsdag, samt én helg i måneden fra september til mai. Timeplan for dette legges ut fortløpende nedenfor og på Facebook.  

Har du lyst til å bli med i Kompaniet?
Print ut og fyll ut søknad og send den på mail til dans@vinderendansestudio.no eller lever direkte på kontoret.
Som danser i Kompaniet må du
- gå i 7.klasse (6.klasse for KompanietJunior)
- danse minimum 2 klasser i uken på Vinderen Dansestudio i tillegg til Kompaniet , hvor én klasse skal være en teknikklasse (enten jazz eller klassiskballett).
- delta på fellestrening tirsdager kl 15:30-17:00 på Majorstuen, felles teknikklasse. 
- delta på Kompanihelgene, trening i helegne er en viktig del av det å være med i Kompaniet.
Både for samhold, progresjon og produktivitet av årets forestilling er det viktig at du bidrar og møter opp til satte treningstider, og tar igjen tapt tid. Vi vil at alle skal føle et eierskap til og være stolt av Kompaniet.
- signere danseavtale, bindende påmelding. Danseavtalen i PDF finnes her

Kompanihelger
Gruppeinndelinger og treningstider blir lagt ut så fort vi har oversikt over dansere og koreografer for oppsetning 2018-19. Klikk her for oversikt over Kompanihelger

Betaling
Kompaniet er et ekstratilbud og er derfor i tillegg til vanlige klasser. Makspris og rabatter gjelder kun vanlige danseklasser og er ikke i kombinasjon med Kompaniet. Her er link til betaling

Søknad
Her finner du skjema for søknad om opptak
 til i Kompaniet sesongen 2018-2019. Søknadskjema kan også hentes og leverses på kontoret på Vinderen. Søknadsfrist 20.september 2018. 

KompanietJunior 
- startet opp høsten 2017, og vil forsette å være en del av Kompaniet videre.   

Årets gruppeinndelinglink her 
Årets kompanihelgerlink her