Foreldre & Barn

image

Barnas og kanskje foreldrenes første skritt inn i dansens verden for de aller minste, 2-4 år. Kurset vektlegger bevegelse, sang, dans og rytmer. Kleskode: De minste har på seg ballettdrakt eller treningstøy, på bena anti-skli sokker/ turnsko/ barbeint. De voksne kan ha på seg hverdagstøy som er bevegelig og egnet til bevegelse. (ikke for kort kontorskjørt eller pen dress) , innesko/ sokker eller velge å ta det som en work-out og stille i treningstøy og bli svett og varm?

Dette er en danseklasse for barn mellom 2-4 år der foreldre er med barna og danser. Dette gir hyggelig samspill mellom en voksen og et barn! Hvis ikke foreldrene kan, kan andre stille opp og bli med. Dette er på de små sine premisser og vi voksne klarer å veilede og henge med uten problemer.

Hvem kan være med?

På denne typen danseklasse kan foreldre , besteforeldre eller en annen voksen bli med for å hjelpe barnet gjennom klassen. Det kreves ingen bevegelses kunnskap av den voksne. Det er en super klasse for samspill mellom en voksen og barnet.