BaViDa

BaViDa er for deg som vil danse mer klassisk ballett enn det som er satt opp på vår ukentlig timeplan. I BaViDa deler vi deltakerne i grupper fordelt på nivå. BaViDa strekker seg over ett helt skoleår og består av helgetreninger (for det meste lørdager). Primærtiden til BaViDa er fra kl 9.30-14.30. BaViDa koster 2400/ 2700 kr per sesong/ skoleår.

I BaViDa vil vi gjøre andre trinn og øvelser enn i den vanlige ballettklassen, dere få mulighet til å utvikle dere som klassisk dansere, lære nye typer klassisk- som repertoar og virtuosity og ha det veldig gøy!

Vi får besøk av minst en gjestelærer i løpet av sesongen. 

Det vil bli produsert minst en koreografi per gruppe i løpet av sesongen som vises på Kompaniforestillingen eller på jule/sommerforestillingen.

Uniformen til BaViDa en ballettdrakt er fra Roch Valley i fargen Claret. BaViDa junior+Major+Senior skal ha typen Teresa (med velvet overdel). Den kan bestilles på følgende nettsider: roch-valley.co.uk, BeDazzled World of Dance og/eller dancewearcentral.co.uk. Den kan også kjøpes bestilles/kjøpes gjennom oss.

ALL PÅMELDING TIL BAVIDA SKJER VIA VÅR NETTBUTIKK/TIMEPLAN PÅ VÅR HJEMMESIDE. Her er link.

Har dere spørsmål vedrørende BaViDa send Maria en e-post.

Her er bilder fra BaviDa 2016!

 

Fun fact: Hvor kommer navnet BaViDa fra? BaViDa står for to ting; det første er for Ballett på Vinderen Dansestudio og det andre er ballett for livet - vida betyr livet på latinsk...